Info om opstaldning

Opstaldning på Suhrsminde

Suhrsminde Rideklub har lejet faciliteterne på Suhrsminde Ridecenter og står for hele den daglige drift af stedet. I Stalden er der 39 dejlige store bokse, brede staldgange og alle yderbokse har oplukkelig vindue. Der er foderrepos til opbevaring af eget medbragt foder og en stor lade hvor halm, wrap, hø og frøgræs opbevares. I stalden er der ligeledes et dejligt opvarmet sadelrum og en stor åben vaskeplads med gummigulv og varmt vand til rådighed. Der er mulighed for at medbringe eget staldskab. Der er videoovervågning overalt indendørs.

Før hestens ankomst til Suhrsminde Ridecenter, skal man have underskrevet en opstaldningskontrakt, meldt sig ind i klubben samt have betalt boksleje og depositum for boksen. Kontrakten skal sikre at vi, før hesten flytter ind, er enige om hvilke regler, der er gældende på Suhrsminde samt hvem der har ansvaret for alt, hvad der vedrøre hestens sikkerhed, sundhed og trivsel. Som opstalder forpligter man sig til, at overholde klubbens forskellige sikkerheds- ordens- og ridehusregler. Husk at oplyse, hvis der er særlige forhold omkring fodring/håndtering af hesten – eksempelvis om hesten har allergi, er krybbebider, væver eller lign. Bestyrelsen forbeholder sig ret til, at godkende eller afvise opstaldning.

Opstaldningskontrakt

Du kan printe opstaldningskontrakten og sende den på mail til: Suhrs.rideklub@gmail.dk

Pasning af hestene

Hestene passes på nuværende tidspunkt, om morgenen og i weekenderne, af Suhrsminde Sampasser-team, som er helt frivilligt for opstaldere, at være en del af.

Om eftermiddagen og aftenen er der faste vagter på hver dag.

6.00-8.00 - Morgenfodring og udlukning på folde.
15.00-17.00 - Indluk og middagsfodring, der fejes og tømmes trillebøre.
21.00-22.00 - Aftenfodring, tjek af heste, luk og sluk.

Som opstalder på Suhrsminde Ridecenter skal du selv stille foder og wrap/hø klar foran din boks og du skal selv sørge for at muge og strø og rense fold.

Ønsker du opstaldning?

Udfyld formularen, hvis du har spørgsmål eller ønsker at blive kontaktet vedrørende opstaldning.

Stald
Bokse-stald