Indberetning af stævneresultater

Regler

Suhrsminde Rideklub er meget stolte af alle vores ryttere, som repræsenterer klubben i alle discipliner, distrikter og i ind- og udland. Det vil vi gerne markere, hvorfor vi i 2020 oprettede en rangliste i både spring, dressur og distance.

Ranglistereglerne er udformet således, at du uanset sværhedsgrad eller niveau har en fair chance for at vinde ranglisten og dermed få dit navn indgraveret på vandrepokalen.

Ranglisten er opdelt imellem pony og hest i dressur, hvor distance og springning er blandet hest og pony.

Øvrige regler for ranglisten:

* Ved fejlfri metode B0 springklasse gives der 4 point.

* Dit stævneresultat skal være indberettet senest 31.12 for at tælle med på ranglisten.

* Klubmesterskabet afholdes som E-stævne og opnåede placeringer er derfor pointgivende til ranglisten

* Et ridt kan kun give point én gang, så hvis dit klasseresultat fx giver dig placering i en cup, vil resultatet for cuppen ikke tælle med på ranglisten.

Eksempel: Du rider individuel Sydhavscup og får en 2. plads i klassen. Denne placering tæller med, men din samlede placering i cuppen tæller ikke med på ranglisten.

* Placering i holdkonkurrencer tæller ikke med på ranglisten, men hvis du er placeret i en individuelt afviklet klasse ifm. holdkonkurrencen, tæller denne med.

Eksempel: Du rider Sydhavscup for hold og får en 2. plads i klassen. Denne placering tæller med, men holdets samlede placering tæller ikke med på ranglisten.

* Du må gerne indberette resultater på flere heste, men du kan kun opnå placering på ranglisten på én hest.

Eksempel: Du placerer dig som nr. 1 og nr. 2 på ranglisten, med to forskellige heste. Din 2. plads vil bortfalde og gå til den næste placerede på ranglisten.

* Ranglisten løber et kalenderår ad gangen, og vinderne vil få uddelt vandrepokal og præmier på generalforsamlingen året efter (som udgangspunkt i februar).

Point og Indberetning

Pointsystemet er det samme uagtet om det er E, D, C, B, A eller internationale stævner, du starter. Dog skal stævnet være arrangeret af Dansk Rideforbund, eller det Internationale Rideforbund, og du skal naturligvis starte for Suhrsminde Rideklub.

Pointsystemet er som følger:

1. plads = 12 point

2. plads = 10 point

3. plads = 8 point

4. plads = 6 point

Øvrige placeringer: 4 point

• HUSK at indberette alle stævneresultater, så du er med i kampen om klubbens pokaler.
  • Resultater der ikke er indberettet inden 31.12. tæller ikke med på ranglisten.

Indberet her

Start for SUHR og vind pokalen
69341796_10220689462685937_5200501781028667392_n